Re-Vamp my blog




Assalammualaikum

Hai guys.Ini adalah post yang kedua untuk tahun 2018 
*tepuktangan*

Perasan tak? Perasan tak apa jadi kat blog kita. 
Hehehehehe
Ye,semalam dan harini aku ambil kesempatan untuk revamp balik blog aku ni.
Selama ni blog aku sungguh cacamarba ye.

Tahun 2013-2015 merupakan fasa aku sentiasa design blog aku.
Macam-macam widget yang sebenarnya sangat tak berfunction aku letak.
Macam-macam tutorial yang aku google untuk pasang itu dan pasang ini.
Tahun 2016/2017 merupakan tahun dimana aku dah start malas untuk post entry apatah lagi untuk design blog.
Lalu aku mengambil keputusan untuk memilih warna black and white.
Simple
dan
Tak memeningkan kepala aku

Kali ini,aku ambil langkah untuk pakai template yang sedia ada.
For me simple dan menampakkan ciri kedewasaan.
Setakat ni,aku masih berpuas hati dengan blog aku.

Oh,post lama-lama aku tak delete pun. Ahahahaha.

Why?

Biar dia jadi kenangan kat sini,walaupun post aku kekadang nampaklah kebudak budakkannya.
So,in case korang terbaca post aku zaman kekanak riang lagi,
aku mohon
Janganlah gelak.
Nak gelak,simpan dalam hati jer.

uolls,I pun malu tau baca balik i punya posts lelama tu.
Tapi nevermind.

InshaAllah,lepas ni aku akan sentiasa rajin update.
Actually kan,aku nak buat blog pasal aku pergi Sabah.
Tapi malangnya aku lupa aku pergi mana,makan apa,nama tempat,berapa hari etc.
So,aku decline jelah niat tu. 

Apa apa pun welcome to my mature baby blog
*maturelah sangat,puih satu kali*

Ok bye gais

Comments

Munirah Mansor said…
Sama la saya lagi suka simple-simple tak serabut kepala.. Awal-awal buat blok kalau boleh segala benda nak letak. Bila dah meningkat dewasa rasa simple is enough.
aienie NKA said…
hadirnya post lama menjadikan kita sekarang. aha~
Tqa London said…
Saya dulu pun selalu publish post sebulan sekali sebab sibuk jaga arwah ibu, sibuk kerja and time tu plak laptop rosak. Lama blog dibiarkan tapi skarang tengah cuba untuk publish post sebanyak yang boleh sebab dah takde alasan untuk tak berblogging. Masa ada, laptop ada, internet ada.

By the way, suka your blog's template. Kadang2 tukar template blog will make you put more interest in blogging sebab dah tukar mood. I just changed mine too, takdelah rasa jemu tengok blog yang lama.