Monday, 21 November 2016

Short Animation That Make Me Cried




Assalamualaikum guys


Have you heard about Shelter

Well,I'm not heard it for first time because,one day i opened instagram and browsed something

*actually,anything,lol*

I came acrossed  with Shelter .

At first I thought,it was an anime/movie since people always talked bout it.

So yeah,i searched on kissanime while ago

and yeah

it's actually music movie,i thinks,its kind sort of that

but hey

i will give em a chance first since the animation quite good

you better watch it first.



But this is not on offical youtbe chanel Porter Robinson since i can't search it one to put it here...

Gahhh,im sorry guys

But this is same to the original video

No worries guys

Please click here to watch on offical Porter Robinson's chanel 

Well actually i dont know this girl is vocaloid or what,since she lives in virtual.

Like hell yeah,

When start 3.00 minute of the video,it will revealed everything bout the girl

If you want know,watched the video first.

Hahaha.

For me,it's really sad

How bout you?

Since our heart didn't same,so i want know your feeling 

Yeah yeah, i will wait for your comment minna.

Even i watched it for second times,it really touched my heart

my kokoro so sensitive,ewww lol

So this is the full version of the songs.



Porter Robinson also make another song which for me the song related to Shelter 

Its really catchy and have deep meaning since i told you its kinda related 

Please click here since i cant search it through blog. errkk 

Bye,please let me know your feelings for this animation. 

:D

Wednesday, 2 November 2016

Alkisah di petang hari



Assalamualaikum

alkisah di petang hari

ceritanya begini
*ehem ehem*

Aku order barang skincare kat Hermo

Harga not bad dan cara bayar pun senang.

Lalu aku pillihlah MolPay sebagai cara untuk bayar barang aku yang aku order tu

Beria

Gila

K

Pada hari ini lepas balik sekolah aku terus suruh abang aku bawak gi 7eleven

Lepas abang aku hantar adik aku gi sekolah agama

terus gi 7eleven

Bayangan untuk dapat barang yang aku idamkan dah terbayang kat otak

Tak sabarnya

Nanti bolehla hilang eyebag gan blackhead bagai ni

Angan angan,

Delusion

bak kata orang putih

:')

Sesudah sampai di 7eleven terus tanya akak cashier

Kak kat sini ada bayar MolPay?

Aku bertanya dengan penuh harapan

Cuba tengok kat depan tu ada tulis Molpay tak?

Aku pandang ke cermin pintu kedai

Molpoints

.
.
.
NICE GILA BAK ANG

"Ok kak,terima kasih"

Terus aku keluar dengan harapan musnah

Abang aku kata bayar kat bank jer

Tengoklah kalau ada masa ke tak

Lalu aku balik rumah dan cancel order

Buat order baru

Kali ni guna manual transfer pulak

TAPI

YANG AKU 

TAK PUAS HATINYA

Akak 7eleven tu jawab pertnyaan aku dengan nada sarkastik

Maaflah tuan puan,saya punya sekeping hati ini sangat rapuh...

Sambil keluar 7Eleven sambil bermonolog

"Bukan semua 7eleven ada MOLPAY ke?Ke aku ni bengap sangat,tapi kat tempat bayar tu ada tulis Molpay"

Aku pantas membuat keputusan baru untuk bayar guna manual transfer

Aku tak suka

sebab 

bank jauh

walaupun bukan aku yang drive 

:p