Saturday, 9 April 2016

Berhabuk.....




Assalamualaikum gais...
Rindu aku tak?Hahaha,Wei ni dah masuk bulan 4 2016 dah.Entry WELCOME 2K16 pun tarak.
Ni pun aku update jap jer.Sebab esok aku sekolah -_-
Yelah,aku ni laptop pun takda,maka menumpang laptop kakak dn abang jelah.
Bersyukur khai ~

Since dah masuk form 4 ni,kerja sekolah dan pressure para guru sangatlah tinggi sebab tahun depan kan aku SPM.Rasa macam tak percaya,pastu masuk universiti pastu kerja pastu kahwin pastu pastu...mungkin aku mati :`)

Sebenarnya aku takde cerita best pun.Ni update pun sebab tak nak tengok post yang sama jer,sakit mata wei. Haritu pun sempatlah tukar background dengan header sekali.Hah sekali dengan bio.Habis tu takkan nak stay 15 tahun jerkan.Hahahaha.
Dah alang alang tu kliklah nuffnang aku.
Arigato`

p/s bulan 5 nanti aku ada exam lagi.Huaaaa


1 comment:

munirah mansor said...

apa yang penting hargai masa sekarang sebab masa depan lebih mencabar