Saturday, 21 November 2015

Anime Review: Kaichou Wa Maid Sama


Nah ambik setepek!






Assalamualaikum and moshi moshi!


Hai,hari ni aku malas nak speaking sebab sekarang i feel little bit sluggish.Heh,no i'am not.Malas sebenarnya.Huhuhuhu
Aku nak cerita sikit pasal anime ni.Weh anime ni siyes best!Nilah anime first aku tengok,lepas tu terus jadi otaku terus.hrmmm hmmm.Ok plus dia punya hero catching my eyes,hensem namateyyy!


SINOPSIS

Synopsis

Being the first female student council president isn't easy, especially when your school just transitioned from an all boys high school to a co-ed one. Aptly nicknamed "Demon President" by the boys for her strict disciplinary style, Misaki Ayuzawa is not afraid to use her mastery of Aikido techniques to cast judgment onto the hordes of misbehaving boys and defend the girls at Seika High School.
Yet even the perfect Ayuzawa has an embarrassing secret—she works part-time as a maid at a maid café to help her struggling family pay the bills. She has managed to keep her job hidden from her fellow students and maintained her flawless image as a stellar student until one day, Takumi Usui, the most popular boy in school, walks into the maid café. He could destroy her reputation with her secret... or he could twist the student council president around his little finger and use her secret as an opportunity to get closer to her.

MINE VERSION

Ayuzawa Misaki ni president sekolah.Sekolah dia tu ramai lelaki dan ramai budak lelaki tak sekolah dia tak suka Misaki ni sebab garang gila.Misaki ni keluarga dia miskinlah aku cakap,so dia kerjalah sebagai waiter kat cafe ni,jadi maid.Hahaha comel kut.Dia tak nak bagitau sesiapa pun sebab takut reputasi dia kat sekolah jatuh.One day si Usui ni tahu dia ni maid kat cafe tu.So si Misaki ni risaulah si Usui ni bagitau semua orang.Usui ni kira hotlah wei.Hot jugalah aku bila tengok anime ni.lolPastu si Misaki selalu cakap si Usui ni bloody hentai (Pervert)Kena tengok kalau nak tau tang apa dia hentai..Akhirnya diorang pun jatuh cinta.Aku malas nak cerita pepanjang,korang kena tengoklah senang cerita.Once again,halangilah adik adik anda tengok cerita ni sebab ada part kiss,pesanan khidmat masyarakat oleh Airin-chan.ok,aku tau aku nak bajet comelss senanya. 


Kalau siapa pernah tengok cerita ni fahamlah apa maksud gambar tu.hehehehe

BTW aku tak pernah baca manga anime ni sebab aku malas,and aku harap sangat ada season 2.


Released: Oct 2013
Status: Completed

Nak tengok atau download?
Meh sini. 


Oklah bye,
Esok aku ni pi KL so takde postlah sampai hari Selasa ni.Bye!


No comments: