Friday, 30 October 2015

Mix N Match Korean Style


Kirito in girl version.Cute





Assalamualaikum, moshi moshi and annyeong! :D

Hahaha,aku bosan sebenarnya,sebab tu aku buat post lagi walaupun semalam aku dah publish entry baru.Kalau tak memang seminggu sekali aku update -,-

Bip bip bip

See title entry malam ni eksaited tak???
Ke aku je sorang yang lebih,k lempang muka sendiri.Wakkakakaka.
Aku seorang yang suka mix n match(lantokkalaupelikssekalipunakutakkisah)
Style yang aku suka ofcourse la ala ala korea,bajet kpop sikit walau muka aku taklah flawless mana.lol.

Ni contoh ja,nanti korang bolehla ubahsuai ikut ciri ciri syariat aurat yang dah ditetapkan :D


Nampak classic gitueww,aku suka skirt dia sebab kembang kembang.Hahahaha,korang boleh pakai

dengan seluar jean warna hitam atau cari skirt labuh.




Yang ni nampak comel je.Dengan skirt labuhnya,tinggal sarung tudung jer.Kawaiii!



Kalau yang ni sesuai dengan aku sebab warna hitam.Warna gelap bagi ilusi lebih kurus untuk orang

abunzeet macam aku ni.sobsob. -,-



Stylo habis.Ni ala ala budak skater je aku tengok walaupun aku tak nampak skateboard kat tepi

dia.wakakakaka.Pakai seluar jean hitam baru stylo berbanding skirt labuh.Ini pendapat

akulah.Hahahaha


Ni pun sama,stylo habis.Lagi stylo kalau korang pakai cap macam pic atas tu.Trust me ;)



Aku suka cara dia stylekan baju.Pakai baju kat dalam,maybe kemeja,then sarung baju lagi. Wah!



Yang ni nampak innocent je.Hahaha,boleh pakai dengan kardingan panjang  bercorak.




BTW aku suka baju tu,sebab potongan dia cantik.


I like this masculine style.Nampak cam 'hensem' jer.Hehehe


 Yang ni nampak outstanding.Aku tak berani nak pakai macam ni.Huhuhu
Ni pun stylo,tapi kuasa sangatlah nak pakai seluar koyak koyak,so aku lebih prefer seluar jean

biasa.Hehehe



Harap korang terinspire,well macam biasalah aku inchie google.

Janee!


Anime:SwordArtOnlineSeason2







5 comments:

Athirah Zain said...

cantik,, body dorang pon lawo,,haha
kalo saya,,,ermm,,,haha

Mazni Munawar said...

nmpk sweet dan sopan je. saya mmng selalu beli baju2 yg style korean fashion ni :D

Syafiqah Sharmeen said...

Haha comel je. Pernah try tak?

Farah Arina said...

yang last sekali tu lawaaaa

Yana Libra said...

comel2 :)