Thursday, 29 October 2015

Believe In Yourself





Assalamualaikum and moshi moshi :D

Sometimes aku tak percaya dengan diri sendiri.

Susah tau nak percaya dengan kebolehan diri sendiri.

Feel insecure bila tengok orang lain lebih okay

Daripada kau.

Hahahaha.

Rasa macam dia lagi better dari diri sendiri.What a sad life -,-



But suddenly aku rasa,dia adalah dia,aku adalah aku.

Tak perlu jadi orang lain nanti diri sendiri terseksa.

Better jadi diri sendiri tanpa perlu berselindung.

Jadikan kelemahan diri sebagai kejayaan bukan pemusnah.

Baiki kelemahan dan abaikan apa orang sekeliling kata.

Sebab diaorang cemburu dengan diri kita yang lagi okay daripada dia.

Remember haters make us famous like a f***

'Bunuh ' diaorang dengan kelemahan yang kita baiki.



Tak perlu jadi orang lain untuk nampak hebat.

Sebab

Diri kita memang cukup hebat.

Kita dilahirkan untuk jadi hebat

Bangun dengan cacian

Bukan

Jatuh .

Remember

Believe in Yourself

Because

Yourself so Precious :D


Anime:Noragami







4 comments:

Diya Hanun said...

best tak anime noragami tu??? mcm nak tgk je..hehe..suka tgk gif anime tu

Khairina Khairudin said...

@Diya Hanun hahahaha,best tau.tengoklah.Sekarang ni tengah ongoing season 2. :DD

Rusmeyati Nordin said...

keep it up dik..kita manusia tak hidup dengan pujian dan tak mati dengan kejian..let them judge! we do the best n Allah do the rest..:)
err btw anime tu agak scary..hihih

Khairina Khairudin said...

@Rusmeyati Nordin Yup betul tu! Hehehe,mana ada scary,bestlah.Hahahaha