Friday, 30 October 2015

Mix N Match Korean Style


Kirito in girl version.Cute





Assalamualaikum, moshi moshi and annyeong! :D

Hahaha,aku bosan sebenarnya,sebab tu aku buat post lagi walaupun semalam aku dah publish entry baru.Kalau tak memang seminggu sekali aku update -,-

Bip bip bip

See title entry malam ni eksaited tak???
Ke aku je sorang yang lebih,k lempang muka sendiri.Wakkakakaka.
Aku seorang yang suka mix n match(lantokkalaupelikssekalipunakutakkisah)
Style yang aku suka ofcourse la ala ala korea,bajet kpop sikit walau muka aku taklah flawless mana.lol.

Ni contoh ja,nanti korang bolehla ubahsuai ikut ciri ciri syariat aurat yang dah ditetapkan :D


Nampak classic gitueww,aku suka skirt dia sebab kembang kembang.Hahahaha,korang boleh pakai

dengan seluar jean warna hitam atau cari skirt labuh.




Yang ni nampak comel je.Dengan skirt labuhnya,tinggal sarung tudung jer.Kawaiii!



Kalau yang ni sesuai dengan aku sebab warna hitam.Warna gelap bagi ilusi lebih kurus untuk orang

abunzeet macam aku ni.sobsob. -,-



Stylo habis.Ni ala ala budak skater je aku tengok walaupun aku tak nampak skateboard kat tepi

dia.wakakakaka.Pakai seluar jean hitam baru stylo berbanding skirt labuh.Ini pendapat

akulah.Hahahaha


Ni pun sama,stylo habis.Lagi stylo kalau korang pakai cap macam pic atas tu.Trust me ;)



Aku suka cara dia stylekan baju.Pakai baju kat dalam,maybe kemeja,then sarung baju lagi. Wah!



Yang ni nampak innocent je.Hahaha,boleh pakai dengan kardingan panjang  bercorak.




BTW aku suka baju tu,sebab potongan dia cantik.


I like this masculine style.Nampak cam 'hensem' jer.Hehehe


 Yang ni nampak outstanding.Aku tak berani nak pakai macam ni.Huhuhu
Ni pun stylo,tapi kuasa sangatlah nak pakai seluar koyak koyak,so aku lebih prefer seluar jean

biasa.Hehehe



Harap korang terinspire,well macam biasalah aku inchie google.

Janee!


Anime:SwordArtOnlineSeason2







Thursday, 29 October 2015

Believe In Yourself





Assalamualaikum and moshi moshi :D

Sometimes aku tak percaya dengan diri sendiri.

Susah tau nak percaya dengan kebolehan diri sendiri.

Feel insecure bila tengok orang lain lebih okay

Daripada kau.

Hahahaha.

Rasa macam dia lagi better dari diri sendiri.What a sad life -,-



But suddenly aku rasa,dia adalah dia,aku adalah aku.

Tak perlu jadi orang lain nanti diri sendiri terseksa.

Better jadi diri sendiri tanpa perlu berselindung.

Jadikan kelemahan diri sebagai kejayaan bukan pemusnah.

Baiki kelemahan dan abaikan apa orang sekeliling kata.

Sebab diaorang cemburu dengan diri kita yang lagi okay daripada dia.

Remember haters make us famous like a f***

'Bunuh ' diaorang dengan kelemahan yang kita baiki.



Tak perlu jadi orang lain untuk nampak hebat.

Sebab

Diri kita memang cukup hebat.

Kita dilahirkan untuk jadi hebat

Bangun dengan cacian

Bukan

Jatuh .

Remember

Believe in Yourself

Because

Yourself so Precious :D


Anime:Noragami







Saturday, 24 October 2015

First Post After Hiatus





Assalamualaikum
*inmoodwithsao.lol*

Btw,siapa yang baca entri aku sebelum ni tahulah bahawa aku sedang berperang otak dengan PT3 I mean PITYTIGA.Aku hiatus selama 3 bulan dan memang berkepit dengan buku maksud aku sebulan before PT3 .Hahaha Thats mean aku belajar last minute.Aku tak taulah memang habit agaknya belajar last minute.Bad habit seriously.

Perasaan lepas habis PT3 ni memang best,tapi bila aku pergi ke sekolah bagaikan dugong  duyung terdampar di tepian pantai.Terkapai kapai mencari source entertainment.Tidur tepi tangga dewan pun boleh jadi~ Yelah,takkan kau nak belajar pulak,memang taklah.Aku lagi haruk,baca komik yang dah berjuta kali aku baca.Rasanya dah boleh hafal.Hahahaha.

Since aku hosteler,lagilah haruk.Ini pun aku tak balik hostel.Hahaha,buang masa jer,nanti kena pergi prep.Leceh betul.So far aku ada ponteng prep.Wakakakaka.Aku ni bukannya baik pun.Hei,fikir aku rajin nak pergi prep.Pergi prep pun dalam hati dok menyumpah seranah.

Kalau dekat rumah baru syok wei!Dapat aku layan internet dengan anime sepuas hati aku..Aku dah senaraikan lebih 15 anime dengan movie yang aku nak tengok.Hahaha,baru tahun ni aku tahu betapa bestnya anime.Siapa yang tengah baca entri ni dia otaku sep sikit and moshi moshi.Watashi namae wa Airin desu.Ceh bajet japanese konon.Bahasa arab pun aku tak habis belajar lagi.Lebih kurang sebulan jer nak sekolah.

Aku tengah sibuk dengan permohonan ke sekolah lain.Nak juga rasa sekolah luar tempat tinggal aku ni.Cari pengalaman.Pengalaman tak datang bergolek k.Kena cari,treasure.

oklah,sampai sini jer.
Sayonara,janee!







\