Friday, 21 August 2015

Review Produk : Nature Republic Aloe Vera 92% Soothing Gel


Assalamualaikum ppl!

Hari tu aku beli NR Aloe Vera ni sebab terpengaruh.Hahahaha.Aku suka sangat dengan produk ni sebab harga ok,besaq and multipurpose.








Bila pakai bendaalah ni,aku berharap muka aku ok dengan impian gojes flawless macam artis kpop.LOL.

Yang bestnya kan,bila sapu dekat muka jer rasa dingin jer.Lagi best kalau simpan dalam petisejuk pastu pakai memang muka sejuk namatey.

Yang lagi bestnya korang boleh pakai kat muka,tangan,kaki,kuku and rambut.

  • Pakai sebagai mask.Caranya,amik sikit aloe vera tu,titiskan dengan minyak.Minyak argan,jojoba ke yang penting untuk muka.Ingat jangan pakai minyak masak sudahla.
  • After shave.Lepas shave kulit mesti merah kan,so sapulah bendalah ni.Ingat jangan shave kening sudalah.HARAM HUKUMNYA!
  • Sapu kat rambut,nanti rambut lembut gila.Siyes weyh.
  • Sunburn
  • Parut
  • Boleh guna sebagai based makeup.Blend dengan bb/cc cream korang.
  • Sapu dekat kuku untuk kuatkan dan cantikkan.
  • Penawar eyebag yang berbakul bakul sebab baca komik  buku untuk exam trial.


Harga:RM35 (Beli online)
Harga asal:RM 32.90





2 comments:

Kakak Tiri Cinderella said...

Wah wah memang pelbagai guna eyhh produk nie.. Kawan saya ada bagitau pasal produk nie.. Memang superbbb.. Hihi.. Tapi tuu laa... Kittew tak mampu nak beli. Hukhukhuk :D - KTC

Khairina Aida said...

@Kakak Tiri Cinderella ini pun mintak dengan mak.huhuhu,tengah sengkek. -,-