Friday, 17 July 2015

Selamat Hari Raya + Anime Story~


Assalamualaikum
moshi moshi,hello,hi,anyeong



Bestnya rumah macam ni~
 Apa khabar ppl?Hihihi,Maka hari ni sudahlah tamat puasa ye.Esok dah raya,tapi kenapa tak de feel nak raya?Sebab pt3 agaknya.


Sebab dah nak raya kan,maka saya ingin buat ucapan sikit.Ahaksssssss. *bajetretisplakakunipuihsikit*




Walaupun kad raya aku,macam ikhlas tak ikhlas jer rupa dia,tapi itu tak penting yang penting hati bro! Ehem ehem,saya selaku cik muda blog TK ni ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN dengan seluhur budi dan hati ingin memohon maaf jika ada buat salah dan silap.Even kita kat dunia maya sekalipun,pasti ada orang tersinggung dengan entry aku yang sebelum ni.Jadi siapa yang tersinggung ke,tak puas hati ke,mohon diampunkan dari hujung tudung hingga ke hujung stokin.Halalkan segalanya,makan,minum dan sebagainya walaupun korang tak de bagi aku makan dan minum.Wakakakakakaka.Sekian~Harap diampunkan. :D




Raya tahun ni ala kadar je,since Johor tak dapat cuti.Uhuhuhuhu.Seminggu jer dapat wei.Dengar cerita Terengganu dapat cuti 2 minggu ek?Wahhh untungnya.








Korang tau tak,sekarang ni kan aku rajin tengok anime even dah nak PT3.lol *examfailedmampustaklayankenamarah*




Sekarang ni aku tengok cerita KAICHOU WA MAID SAMA.Best tau cerita ni even dah lama.Ni kawan aku hasut suruh tengok,kelakar kut.

Btw,hero dia hensem~ Kekekeke,kalau kat dunia betul lagi hensem.Siyes weyh.Gua rekemen korang tengok cerita ni.

Memandangkan cerita ni cintan cintun,maka memang tak sahlah ada babak cecium tu.Jadi,halangilah adik adik anda tengok.



Comel k.


oklah bye!