Friday, 5 June 2015

Fake




Assalamualaikum

What's fake? Fake person?Yeah,totally right.

  • FAKE PERSON
A fake person is someone who is not genuine and will do whatever it takes to make themself look good. They will take credit for other's work or down play the good of others to illuminate oneself. Fake people take part in hipocrisy, lies, and will turn on friendship the moment it no longer is a benefit for them. They will change their personality to fit in to a certain group.


  • FAKE FRIEND
Someone who only acts as your friend when they require a service from you.


  • FAKE
 if your bitch moans and looks you in the eye its fake

 
 Yeahh its totally sucks bila ada orang yang macam ni.Depan kata lain,belakang kata lain.Well,mulut orang macam ni memang tak boleh percaya?Why? Dia boleh tikam belakang kau even dia kata u're my bestfriend forever and ever bla bla bla....

Orang macam ni,selayaknya tak payah ada life.Dengan orang lain dia kata macam ni,dengan orang situ pulak dia kata macam ni.

Honestly fake dengan hipokrit ni sama je.Yeah,mula mula dia tunjuk perangai semulia malaikat and in the end,dia mula tunjuk perangai dia yang sebenar.Its true colour.Ye,,memang its sebab manusia tak buat perangai hipokrit.Sorry,it maybe harsh.

Kawan aku dia pernah kena okey.Mula mula tunjuk perangai baik jekan.Muka jangan cerita lah,innocent habis.and then...one day dia ngaku yang selamani,perangai yang dia tunjuk tu semuanya fake and hipokrit belaka.Ha,,,yang ni jenis tahu dia fake.

Yang tak tau tu? Buat dont know jelah kan.Sedaplah nak menfake kan orang.Urfff...what the fish kan perangai.

Orang macam ni perangai memang L.O.S.E.R!

Kbye










4 comments:

fifie feyca said...

indeed.. sabo jek lah.. seyesly xske fake people..
just be true to urself n other xbole ke kan.. hmmm

sharifahsyahirah said...

memang sakit otak, nak fikir manusia fake ni. but life to short, nak ada hard feelings, sedih ke apa. redha je dengan manusia macam ni =)

Kakak Tiri Cinderella said...

A'ah... Maaflah.. Tapi memang tak suka orang fake --' - KTC

Khairina Aida said...

@Kakak Tiri Cinderella depa mintak kena bunuh ja. haishhh -,-