Tuesday, 3 March 2015

Menipu? Go and get you life!.



Assalamualaikum everybody!
ssup?
btw,hari ni aku tergerak hati nak bukak blog thenn...
Jeng jeng jengg.
Ada komen.


Hah ni dia.
btw,aku nak buat pencerahan sikit.Giveaway ni aku .da lama buat da. Tapi aku tak faham dengan pihak pengajur ni.Dia da bersetuju dgn aku nak jadi sponsor...then peserta kata tak dapat hadiah lagi.
Demi ALLAH aku tak pernah menipu ok.Kalau aku nak menipu takkan ku tabur muka aku kat blog ni.
Kepada awak,saya mmg tak tau apa²...saya tak berniat nak menipu sesiapa pun.Tak terlintas dalam hati saya nak menipu sesiapa pun.Sumpah.

Ok,smpai disini shaja,nnti saya akan cuba tanya dekat owner tu.Kalau dia cuba menipu,aku screenshot page dia nanti.Kalau betul owner tu buat macam tu,aku nak cakap GO AND GET YOUR LIFE! Apa takde kerja ke nak nipu orang.Bangang. 
Kbye,