Saturday, 8 November 2014

Lama Tak Update Wei!


Assalamualaikum.

Ehh ingat tak lagi si blogger picisan ni?Hahaha.Lulz,ayat,macam mintak simpati je kan.Ok Abaikan.Perrghhh agak bersawang jugaklah blog kesayangan eden ni.Acc,tak dapat online cause exam and laptop buat hal.

Hari ni pun baru aku betulkan,lepas godek godek sendiri.Tup tup lepas refresh,goggle,photoscape,segala microsoft software bagai,hilang entah kemana.Pfffttt.Agak menyakitkan hati jugalah,kalau ikutkan hati ni.aku nak je hentak laptop tk guna ni.

Ceyhh..kata tak guna konon.Laptop nilah yg menabur bakti kat engko untuk update belog dan sebagainya.

26/10/14 tu aku exam akhir tahun.So far okeylah.(ayat untuk sedapkan hati)Senanya,aku tak okey pun.Soalan macam @*&%@!)&% .Lagi lagi math.Macam mintak kaki jekan.Aku bedal jelah.Hentam jela labu.Janji aku ada jawab.

Soklan lain lain tu pun bolehla.

Acc,itew malu nak cakap.yg senanya seminggu masa cuti deepavali tu aku tak belajarHuaaaa.Padan muka aku.Tapi,allhamdullilah yg aku boleh jawab dgn tenang sampai terlingkup diatas meja.Aku ni bukannya budak rajin.sejam sebelum peksa barulah aku terhegeh hegeh nak study.Huhu.Korng jgn ikut plak perangai aku ni.Sejak masuk sklh menengah ni,kalau exam asl lulus je,kira okey,ang tau dak.


Nak jadikn satu cerita,msa aku exam tu adalah kengkawan aku ni ckp yg si polan kt dpn meja aku,tgk krts soklan aku.Laki plak tu,dn aku dgn  gerammnya,trus menyerang beliau di grup klas,wc.Ohh bermula drama swasta antra aku dn dia.Dah pung pang pung dlm tu,aku mintak maafla sbb rsa cm t sdp hti.Then dia maafkn.Hurmmm hurmm.


Masa f5 exam SPM ni...(GOODLUCK!CHAIYOK)aku dn form form lain bertapa di dalam Dewan Makan kat asrama.Aku pun feeling feeling dalam sauna or oven.Bayangkanlah kepanasan dia.Dahlah aku ni tk suka pepanas cm tu.

Pastu dgr psl pt3la apa la.Yelah tahun dpnkn aq calon PT3,jadi haruslah kna dgr.


Tapi apa apa pun,f2 kt sklh aq kira beruntung gila kut sbb cuti seminggu awal.Bahahaha.Yg lain cuti mnggu first n second f5 SPM.

Oklah ciau dulu k.
Bye.
muahh ciked.(mohon muntah)
:*


No comments: