Monday, 15 September 2014

Be Different

I like to be a different


Assalamualaikum to all awesome bloggers and readers.


Sihat semua?
Aku?
Sentiasa sihat.
Allhamdullilah.
Ni hari ni nak habaq mai lah aku ni macam.MACAM pelik sikit.Sikit jelah tak banyak pon.Hehehe

Aku suka jadi lain drpd kawan kawan aku.Entalh,aku rasa be different ni best.Sebab bila ko lain sikit boleh berlagak dgn kawan sendiri.Uhuk uhuk...amboi riak k,riak tak baik gila,

Nak cakap aku nii lain dan pelik aku pun tak tau apa.
Tapi ada sesetengah orang tak suka bila buat perkara yang luarbiasa atau lain.
Well,,,,entalah mungkin dia rasa tak nak jadi pelik drpd orang lain.Mana tau kanzzz..

Sebenarnya kalau korang nak tau,kalau nak taulah,kalau aku ni jenis orang tak kisah.Tak peduli apa orang kata.Sebab aku yakin dengan diri sendiri.kui kui.

Bagi akulah kita tak perlu terlampau ikut cakap orang sangat.Kita ada opinion right?
Aku sangat yakin dengan sesuatu perkara yang aku buat.Dan aku tak kisah apa orang lain cakap.

Contohnya~

Ok aku ngaku aku tak de contoh.Blurghh hambar sungguh.


Hahaha.Aku memang jenis tak kisah.Orang kutuk ke perli ke kisah pulak aku,Lepastu aku jeling mereka mereka or balas balik dalam nada sarkastik.Fuhhhh....

Selagi dia lawan cakap aku selagi tu aku asyik bidas .Dalam hidup aku tiada istilah tak cuba tak tau lagi.Okey.

Hermm tak taulah nak cakap apa lagi.
Kalau bab bab tulis beloggg ni memang fail.Korang kalau baca pun mesti cakap.
"Ntah pape jelah dak ni,merepek"
Argh kisah plak aku kanzz,,,Aku ada hak.
Ko kutuk lah aku aku tetp akan buat
cheeehhhhh.

Oklah nak blah.
Chiou.

p/s aku rasa entry aku ni banyak gila ayat riak.
Mohon maaf ye.Takkan nak padam balik.Ponat lah aku tulis.
Maka aku post saja.

*Al fatihah kepada diri sendiri yang riak bagai nak gila*






No comments: