Wednesday, 7 May 2014

REAL FRIENDS OR NOT?

Assalamualaikum my chingus...
Hari ni aku nak cerita pasal aku dekat sekolah.Kat sekolah tadi gila aku moody,asyik nak ngamuk jerk like a Incridible Hulk.Well,aku rasa depressed sedih,rasa macam nak nangis.


Sebijik macam aku merajuk
Huh,entalah aku pon tak tau kenapa.Aku ada kawan baik nama dia S..... malas nak mention kat sini.Aku tak taulah,dia ni anggap aku kawan baik ke tak.First first aku anggap dia kawan baik aku,then aku dah tak anggap dah.Argh aku malas nak tulis dalam ejaan penuh,so shortform jelah.
Sbb,dia jarang layan aku,aku jerk yg nak brkepit gan dia selalu,then bila pk pk balik,pergh rasa macam apa plak kan.Mcm terhegeh hegeh jer.Lps tu,aku brhnti brkepit gan dia.
Yg ni aku sentap.Aku ni dalah duduk blkg,kwn kwn ronggeng aku semuanya duduk dpn.Diorg brcrita macam aku ni tak de.Aku prnh nangis sbb tu.Well,mcm bnda bodoh jer kan nangis psl bnda alah mcm tu.Mcm childish kan?

Msa tu,kengkwn aku tak pasan yg aku nangis.Ada duaorg jer pasan.Nma dia Tasha.Prgai mcm brutal dan kdg kdg annoying,but trust me,she's very kind.Dia pujuk aku,suruh luahkan.aku tak nak aku malu.Lps tu dia oklh.Dia tk nk kacau aku.Then kwn aku lagi sorang ni Shira Rahiman.Dia baik gak,prgai gila gila.Ok setaraf gan pragai aku.Kitaorg suka gado.Tpi tk lma.hahaha.Aku ceritalh kat dia.Da cengitu,ok lega sikit.Yg Tasha tu suruh aku berhenti nangis,nnti diorg pasan dan soal siasat aku.Ok pon ok.
Msa nak turun gi surau tu,aku menunduk jerk jln.
Entalah,aku tak kesah kalau tk de kwn.Sbb mmg da biasa.Aku rsa aku boleh lgi hidup kot.Hahaha,mcm riak jerkkan.But seriusly,aku tak kesah pon.

Aku pon nk rasa ada kwn yg baik gila kamceng.Susah sng brsama sentiasa.Ko pujuk aku,aku pujuk ko.Hahah.aku mmg suka brhrp.Sbnrnya,aku tk suka rsa dipinggirkan,rsa mcm tak guna jerk.So suck!
Mcm aku ni alien.Mcm tak setaraf jer.Skang ni,aku kwn gan Shira (R).
Dialah mentor B.A aku.Dialh tmpt aku brtumbuk dan bergusti.Dialh tmpt aku nangis dn ngadu.Aku harap prshabatn kitaorg kekal until Jannah.Aminn.
Ok.lh bye
doakn aku brjaya untuk exam next week.





No comments: