Thursday, 22 May 2014

Bila aku bosan...


Assalamualaikum uoolz~
Sihat tak??
Akhirnya sempat gak aku update blog.Dan sekarang ni aku dah habis hiatus,angkara peksa hari tu.Hari ni baru habis peksa.Ni,aku nak update blog pon terkial kial tau.Sebab blog ni loading gila nak mampus macam siput babi.Hahaha.Sekarang ni dah nak cuti penggal pertama.Penggal pertama ea?Aku tak tau pun.Bagi aku cuti tetap cuti,tiada istilah penggal yer.Almaklumlah dah nak cuti kan....Cuti ni korang gi mana....Aku tak tau lagi...Nassib kaulah wei.mati kutu kat umah nanti sebab bosan.

Sekarang ni tengah popular pasal drama Temptation of Wife

Yang ni yer.yang ni..Filipin ver.

bukan yang ni.ni korean ver.
Haha,best kot cerita ni.Aku suka betul si Marian Rivera tu berlakon.Cantik tau dia ni.Suka I.
cun cun.

Hahaha.Berbalik kepada cerita asal.




Main internet 

Berada di tangga atas sekali.Benda paling common budak sekolah selalu buat.Aku pon sama gak.Kalau kat kampung tu,kalau boleh umah atok nenek tu biar ada wifi.No wifi no coming.
Tak de internet boleh mati kutu katanyer T^T

2.Tengok TV
Internet takde,TVlah jadi teman pengganti.Alah kalau cuti sekolah tu memang berlambak cerita yang best.Takde cerita yang best,pergi merantau cari cd.Kalau tak tanya kawan 
"Wei bro,ada cerita best tak dalam pendrive ko,kalau ada pinjam."
Ha,lepas tu,main cucuklah dekat TV yang boleh cucuk pendrive/lappy masing masing.

Dengar lagu

Ni aku selau buat,bila tenet tak de,atau akak aku dah bermaharajalela,aku akan dengar lagu Kpop tu kuat kuat.Pastu nyanyi nyanyi.Argh ni jerlah yg termampu.sedih.

Main dengan haiwan perliharaan.
ini bagi sapa yang ada jerk,kalau tak mainlah kau pou tu.haiwan perliharaan gak kan eah.
-_-

Tidoq

Hah,yang ni memang betul betul bosan,dah tak de kerja nak buat apalagi ZzzZZZZ...

Baca buku/novel

Aku suka membaca,jadi aku akn baca novel aku yang dah berjuta kali aku baca. Kesian.

Meronggeng gan kengkawan.
yang ni,budak budak suka buat.Nanti sat nak gi Aeonlah,Jusolah,Tescolah macam macam lagilah.

So,itu jelah aku mampu senaraikn.Semua benda tu,aku buat,tapi meronggeng tu tak pernah k.
Jadi apa aktiviti korang vbila bosan.cer komen sikit :D
Happy membaca guyz and gegerlz
                                                                                                    

1 comment:

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Waaahhh sumeorang tengah fanatik dengan drama ni ye...;)