Thursday, 27 March 2014

XOXO Giveaway By Lyn Lyna



Assalamualaikum.
Hai korang.
Hari ni aku ada join satu GA yang superb ni tau.Klik banner untuk join GA ni.Ini first time aku join GA ni sebab GA ni best dan tak susah.Untuk senarai hadiah korang jangan kata best and awesome!Dan yang pasti hadiah tu ada gambar EXO.Hahaha,yang minat EXO tu korang kena join GA ni.Aku berharap aku menang GA ni dan dapat hadiah poster yang esklusif tu.Kalau tak dapat yang tu mana mana pun boleh. :D
Thanks kepada Kak Lyna sebab anjurkan GA ni.Senang ok kalau nak join.
Ok lah korang bye.
Saranghae.
p/s 
Saya tak boleh daftar WhoHaa tu sebab tak vcukup umur.Saya 14 tahun.
:p


No comments: