Sunday, 22 December 2013

Maksud Disebalik Warna






Assalamualaikum.
Hai bloggers everyone!Tau tak warna tu apa?Tau kan ?tau kan?Kalau tak tau ang ni dari planet Pluto ka?hahahaha.Hari ni orang nak bagitau maksud di sebalik warna yang kita sukai.Tapi ni tak taulah sama ada  benda ini daripada kajian saintifik.Tapi jangan terlalu taksub sangat dengan benda ni.Just for fun ok.!Ok.let's cekidout.
p/s macam biasa goggle la


Merah jambu/pink

Hahahaa.This is my faveret kaler.See.My blog so pinky habis.Tapi my kawan perempuan suka sangat beta warna pink.Kalau buat baju kelas warna pink ni mesti ayat yang diorang akan keluar

Pink?!Tak nak argh!
Sambil buat muka berkeriut.Apalah u ollz ni,pink ni cantik tau.Orang suka warna pink ni bukannya gedik ok.
Maksud warna pink ialah


  • Cenderung memiliki fikiran negetif*Kekadang je k.
  • Berangan angan memiliki cinta romantik seperti dalam dongeng.*aku tak main argh cerita dongeng benda semua ni. 
  • Melambangkan romantik.*I ni romantik tau u ollz.hahahaha -muntah warna pink
  • Mendorong sifat kepasrahan,*Tak adalah pasrah sangat
  • Penyerahan*Jangan harap.
  • Kesempurnaan
  • Keayuan
Biru
My second faveret kaler.
  • Pemurung
  • Selalu bertindak pasif
  • Suka tenang dan tenteram
  • Selalu mendapat kesulitan dalam pergaulan
  • Dalam percintaan suka menyembunyikan perasaan*Aku kecik lagi
Hijau
  • Sangat romantik
  • Suka keindahan
  • Suka udara yang nyaman
  • Pegang pada prinsip
Kuning
  • Memiliki sifat optimis
  • Periang
  • Senang bergaul
  • Tidak memiliki penampilan muram
  • Suka tolong orang
  • Tidak meremehkan orang
Ungu
  • Benar benar luarbiasa*abnormal maybe.hahahaha
  • Tiada ragu dalam masa hadapan
  • Apa yang dikerjakan,TERBAIK
  • Ikut peredaran zaman
Putih
  • Dilahirkan sifat sempurna
  • Sifat anggunnnn
  • Tak sombong
  • Moral yang sangat tinggi
Ok sampai sini je.penat tau menaip ni.hahahaha



P

 









No comments: