Friday, 6 September 2013

Best sangat ke Fatin Liyana ni?


fatin liyana
so dA baca da tajuk yang di atas tu?hahahaha.apa yang best ni ha pasai Fatin Liyana ni?nama blog pun honeykoyuki pergh memang comel giler nama blog dia tu.dah la cantik,model,ada brain pulak tu kan.so apa yang best pasai blog dia?aku baca pun pasal travelogue,and whatever.aku terpikir pikir

"best sangat ke blog fatin liyana tu,sampai beribu-ribu berjuta juta tengok blog dia?pasai apa blog dia popular habis ha?"

so,aku ni teramatlah tak puas hati dengan kak aten ni.teramat sangat korang tau tak!geram gila babeng.
ok kalau kowang baca statement ni jangan marh nah...nanti pasai pa?nanti muka hang kedut kedut tau.ok chill dulu.

YANG BEST PASALBLOG  FATIN LIYANA.

1.dia cantik,comel,bijak.so aku rasa inilah penyebabnya dia popular.kalau dia tu model,maksudnya dia tu ada rupa.bijak?dia memang bijak .budak medic kot.

2.ayat yang best dan sempoi jer.ada fell tau nak baca blog dia.kdg2 trsengih sowang sowang macam org tak betui.

3.peramah.aku rasa dia tu peramah,well tengoklah kan orangnya macam mana.

4.update entry yang berguna bukannya tak berguna.so.dia update pasai travelogue,resepi and so on.kan berguna tu.

5.blog yang simple dan sempoi.kadang kadang aku naik pening tgk sesetengah blog yang serabut.jadi,contohlah blog kak aten kite ni yer

so,tu jrlh aku rasa yang best pasai blog dia .
tak kenal fatin liyana,baik kowang g gunug berapi sana tu.
siyisly cantik gila babeng
Tekan Disini
di sini ada disertakn gambo kak aten yang comei ni
ihsan goggle
hangpa comei

k bye adios.