Wednesday, 6 February 2013

FACEBOOK


FACEBOOK... korang mesti tahu kan apa itu facebook
facebook itu ialah laman sosial yang popular pada zaman sekarang,,,mesti setiap orang ada facebook...
zaman sekarang dah maju ,,,ada twittter,facebook,instagram dam memacam lagi,,,,
laman seperti ini korang mesti guna dengan berhati hati
yelah zaman sekarang,,,apabila berchatting dengan seseorang yang baru dikenali jangan sesekali memberi nombor telefon,alamat rumah dan sekolah korang,,,
zaman sekarang penjenayah suda bijak handai.....sekarang da ada internet,,,pasal alamat rumah korang tu penjenyah boleh cari kat google map,,,mna lh tau kalau penjenyah tu rompak umah korang ker,,,culik korang ker ,,mna kita tahu kan?zaman sekarang ni,,,kna lebih berhati hati,,,,,
ok la wassalam,,jumpa korang di lain post,,,muahahahhaa

No comments: